De 7 vanligaste inredningsmissarna

Det kan kännas knepigt att inreda ett badrum. Därför har vi listat de sju vanligaste
inredningsmissarna, så att du lätt kan undvika dem!

1. Missar outnyttjade ytor
Säkert finns det utrymme i badrummet som du inte har tänkt på, ytor som kan lösa dina förvaringsbehov. Under tvättstället är ett bra exempel. En hylla ovanför dörren likaså.

2. Glömmer provkakelplattor
Ska du köpa nytt kakel eller klinker till badrummet? När du valt ut några fina alternativ – be att få låna provplattor att testa med hemma. Många glömmer detta viktiga steg som kan vara avgörande för att få en känsla av vilket kakel som passar bäst.

3. Oordning i badrumslådorna
Har man begränsat utrymme i badrummet blir det lätt att man slänger ner alla hygien- och badrumsartiklar i en och samma låda. Med fiffiga lådavgränsare och askar kan du enkelt få ordning och reda även i badrumslådorna.

4. Kakel i fel storlek
Det är viktigt att anpassa plattornas storlek efter hur stort badrummet är när du ska välja kakel. Ett litet badrum bör till exempel inte ha för stora plattor. Risken är att det ser feldimensionerat ut, eftersom det antagligen bara får plats ett par få stora plattor på liten yta. I ett stort badrum fungerar stora plattor bättre – då kan du till exempel ha mindre plattor i duschdelen.

5. För trendigt
Det är ingen lätt uppgift att inreda ett badrum som ska innehålla det senaste eftersom trenderna snabbt svänger, även i badrumsvärlden. Välj kakel och klinkers i neutrala färger och låt istället detaljer och badrumsmöbler stå för det trendiga inslaget.

6. Fel ljussättning
Det kan vara svårt att ljussätta ett badrum som ska vara funktionellt och samtidigt ge klart ljus för att underlätta städning. Viktigast är kanske ljussättningen vid badrumsspegeln – där ska belysningen vara placerad ungefär i ögonhöjd för att lysa upp ansiktet på bästa sätt. Lampetter vid sidan om spegeln eller spotlights ovanför är bra lösningar.

7. Du slänger för sällan
Tomma topslådor, övergivet smink och gamla rakblad som inte längre passar. Känns det igen? Då är det hög tid att rensa i badrumslådorna. Det finns säkert massvis att sortera bort och vips, så har du frigjort mer plats.

Relaterade produkter

forma_spegel_100

Speglar

Svedbergs Forma spegel 100

Spegel 100 matt med anodisering lysrör.

Pris inkl. Installation
(Ord.pris: :-)
4570 :-
Svedbergs Forma spegel 100
19738
4570
Om produkten
Boka här