Hitta badrummet som passar dig bäst

Visste du att din personlighet kan spegla vilken badrumstyp du är?

Här avslöjar Comforts trendexpert Anne Hesselgren vilket badrum som passar vilken personlighet.

Oavsett om du följer de senaste trenderna eller är organiserad ut i fingerspetsarna finns det ett badrum som speglar just din personlighet. Anne Hesselgren är trendexpert och ägare av företaget Kom, men hjälper också Comfort att ta fram nya koncept till badrumslösningar. Här är hennes guide till vilket badrum som passar din personlighet bäst.

1. Den trendigt innovativa
Du kanske önskar att både duschen och musiken sätts igång direkt när du kommer in i badrummet? I så fall passar ett modernt tekniskt badrum din personlighet.
– Då är du innovativ som person och alltid ute efter det senaste. Du vågar ta ut svängarna när det kommer till inredning och gör om badrummet efter nästan varje säsong, säger Anne Hesselgren.

2. Den välplanerade
Blir du irriterad om någon flyttar på dina prylar i badrummet? Då är du antagligen en organiserad och välplanerad person.
– Ett badrum med bra förvaring och smarta lösningar speglar en organiserad person. Du kanske har en dusch som går att vika in eller en mindre tvättmaskin som passar i ett litet men rymligt badrum.

3. Den miljömedvetna
– Det finns många som installerar vattenbesparande duschblandare eller bara använder miljömärkta material i badrummet. Då är du miljömedveten och vill antagligen spara in några extra tusenlappar på elräkningen, säger Anne Hesselgren.

4. Den fantasifulla
”Badrummet behöver inte bara vara en plats för att uträtta sina behov”, anser du säkert om ett stort och rymligt badrum tilltalar dig.
– Du tänker utanför boxen och vill spendera mycket tid i badrummet. Det är bara fantasin som sätter stopp och du tar in allt från växter till mindre soffor i badrummet för att flera ska kunna vistas där samtidigt.

5. Den familjeplanerade
Dubbelhandfat, anti-halkmattor och smarta förvaringar för barnens badleksaker är ett måste i badrummet. I alla fall enligt en familjeplanerad person.
– Du är praktisk och försöker hitta smarta lösningar för att få plats med familjens alla prylar. Badkaret är så klart den viktigaste möbeln i badrummet, säger Anne Hesselgren.

Vill du ta reda på vilken badrumstyp du är? Testa här!

Relaterade produkter