Lediga tjänster

CW Rör, Cyrus-Wallenborg AB är ett anrikt VVS företag som servat kunder i Örebro och Mälardalen med omnejd sedan 1921 och varit medlemmar i Comfort kedjan sedan 1972. Vi finns etablerade i Örebro, Arboga, Kungsör, Köping, Västerås och Lidingö och vi erbjuder tjänster och produkter inom VS, ventilation, kyla och plåtslageri. Tillsammans är vi en stabil aktör som strävar efter långsiktig tillväxt och lönsamhet, vilket kommer öppna upp för många spännande utmaningar framöver.

Vi expanderar och söker en VVS-montör!

CW Rör, Cyrus-Wallenborg AB är ett anrikt VVS företag som servat kunder i Mälardalen med omnejd sedan 1921 och varit medlemmar i Comfort kedjan sedan 1972. Vi finns etablerade i Örebro, Arboga, Kungsör, Köping, Västerås och Lidingö och vi erbjuder tjänster och produkter inom VS, ventilation, kyla och plåtslageri. Tillsammans är vi en stabil aktör som strävar efter långsiktig tillväxt och lönsamhet, vilket kommer öppna upp för många spännande utmaningar framöver.

Arbetsuppgifter

Ett arbete som VVS-montör hos oss innebär bland annat att du reparerar och installerar röranläggningar hos våra kunder, som är stora och små byggföretag, fastighetsägare, industrier, privatpersoner och försäkringsbolag. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån komplicerade installationer till enklare reparationer och förebyggande underhåll.

Vem söker vi?

Vi söker en duktig VVS-montör med yrkesbevis och minst 5 års dokumenterad erfarenhet. Du arbetar troligen idag som installatör/montör eller har den erfarenheten sedan tidigare, men vill gå vidare i din karriär. Du bör ha gedigen produktkunskap och materialkännedom.
Du bör ha certifikat för Säker Vatten och Heta arbeten. Liftutbildning samt svetslicens är önskvärt.

B körkort är ett krav.

Som person värdesätter vi egenskaper som att du är social, duktig på att kommunicera samt serviceinriktad. Du tar tag i problem och är duktig på att lösa dem samtidigt som du är noggrann i ditt sätt att arbeta. Du arbetar självständigt och tar ansvar för ditt eget arbete.

Utvecklingsmöjligheter

Vi är en snabbväxande aktör på marknaden som har ett högt ställt sikte och som strävar efter långsiktig tillväxt och lönsamhet vilket kommer öppna för spännande utmaningar framöver.

Start: Så snart det är möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering:  Västra Mälardalen

Kontaktperson: Nina Pusaver 0589-857 75 eller Joakim Alm 0589-857 78

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående till info@cwror.se ange ”Montör CW rör” i ämnesraden då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.