Fråga

Anlita hantverkare

Inskickat av Mari den 03 mars 2015

Vad bör man tänka på när man anlitar hantverkare?

Svar <<

Att vederbörande har F-skattsedel, är godkänd att utföra arbetet efter VVS-branschens regler (Säker Vatten, BKR etcetera) samt kan lämna garanti på det utförda jobbet. Vill du slippa ha totalansvaret för samordningen själv så tänk på att ställa krav på projektsamordning.

De senast besvarade frågorna

Det är tryggt att anlita Comfort

HELHETSLÖSNINGAR

Med helhetslösningar – som Comfort Färdigt Badrum där vi ansvarar för hela ditt badrumsbygge eller paketerbjudanden som Installerat & Klart där produkt, byte, installation och bortforsling ingår i priset – blir allt gjort. Tryggt och bekvämt.

FAST PRIS

Du kan räkna med ett fast pris på produkter, installation och utfört arbete. Det innebär att du från start vet vad till exempel ditt nya badrum, eller nya takduschset, kommer att kosta och när det är installerat och klart.

CERTIFIERADE MONTÖRER

Som kund hos oss kan du lita på att allt arbete utförs på ett fackmässigt sätt, av behöriga elektriker och montörer certifierade i enlighet med Säker Vatten – ett regelverk framtaget för VVS-branschen.

TRYGGHETSGARANTI

Med Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem, garantin gäller i sex år.