Fråga

Reservdelar

Inskickat av Hans-Olof den 21 januari 2018

Kan jag beställa reservdelar av er?

Svar <<

Vi kan hjälpa till med reservdelar

Hej,
Om du behöver beställa en reservdel, börja med att kontakta din närmaste Comfort butik för hjälp. Du hittar ditt närmaste företag genom att söka på din ort högst upp på vår hemsida.  Vi hjälper dig i möjligaste mån att hitta den reservdel du söker.

De senast besvarade frågorna

Det är tryggt att anlita Comfort

HELHETSLÖSNINGAR

Med helhetslösningar – som Comfort Färdigt Badrum där vi ansvarar för hela ditt badrumsbygge eller paketerbjudanden som Installerat & Klart där produkt, byte, installation och bortforsling ingår i priset – blir allt gjort. Tryggt och bekvämt.

FAST PRIS

Du kan räkna med ett fast pris på produkter, installation och utfört arbete. Det innebär att du från start vet vad till exempel ditt nya badrum, eller nya takduschset, kommer att kosta och när det är installerat och klart.

CERTIFIERADE MONTÖRER

Som kund hos oss kan du lita på att allt arbete utförs på ett fackmässigt sätt, av behöriga elektriker och montörer certifierade i enlighet med Säker Vatten – ett regelverk framtaget för VVS-branschen.

TRYGGHETSGARANTI

Med Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem, garantin gäller i sex år.