Fråga

Byte/relina huvudstammar för avlopp

Inskickat av Henry den 02 juni 2015

Åtar ni er att byta huvudstammar för avlopp?

Svar <<

Vi kan byta stammar för avlopp

Hej,
Självklart kan Comfort hjälpa dig att byta stammar för avlopp. Vi gör en total översyn där vi går igenom fastighetens rörsystem och presenterar lösningar med en utförlig offert.

Vi beräknar och visar också hur vatten- och energiförbrukningen kan optimeras i och med renoveringen. Genom kunskap, bra planering och samverkan genomför vi sedan jobbet på smidigaste sätt.

I samband med stambyte kan vi med fördel åta oss att totalrenovera badrum. Comfort Färdigt Badrum är ett tryggt och smidigt helhetskoncept som innebär att vi ansvarar för idé, material och badrumsprodukter till färdig installation. Läs mer om Comfort Färdigt Badrum >

Kontakta närmaste Comfort-företag för utförlig offert >

De senast besvarade frågorna

Det är tryggt att anlita Comfort

HELHETSLÖSNINGAR

Med helhetslösningar – som Comfort Färdigt Badrum där vi ansvarar för hela ditt badrumsbygge eller paketerbjudanden som Installerat & Klart där produkt, byte, installation och bortforsling ingår i priset – blir allt gjort. Tryggt och bekvämt.

FAST PRIS

Du kan räkna med ett fast pris på produkter, installation och utfört arbete. Det innebär att du från start vet vad till exempel ditt nya badrum, eller nya takduschset, kommer att kosta och när det är installerat och klart.

CERTIFIERADE MONTÖRER

Som kund hos oss kan du lita på att allt arbete utförs på ett fackmässigt sätt, av behöriga elektriker och montörer certifierade i enlighet med Säker Vatten – ett regelverk framtaget för VVS-branschen.

TRYGGHETSGARANTI

Med Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem, garantin gäller i sex år.