Fråga

Materialkostnad

Inskickat av Bengt den 05 februari 2015

Varför skiljer sig kostnaden på materialet? Kan jag köpa det själv när jag renoverar mitt badrum?

Svar <<

Kvalitet avgör kostnaden

Kostnaden på materialet är bland annat beroende av kvalitet. Att tänka på då man skaffar eget material är att det kan vara svårt att få en garanti på hela badrummet. Hantverkaren behöver ha kontroll över helheten, såväl materialet och installationen, för att kunna garantera att badrummet i slutändan verkligen håller de högt ställda kvalitetskraven.

De senast besvarade frågorna

Det är tryggt att anlita Comfort

HELHETSLÖSNINGAR

Med helhetslösningar – som Comfort Färdigt Badrum där vi ansvarar för hela ditt badrumsbygge eller paketerbjudanden som Installerat & Klart där produkt, byte, installation och bortforsling ingår i priset – blir allt gjort. Tryggt och bekvämt.

FAST PRIS

Du kan räkna med ett fast pris på produkter, installation och utfört arbete. Det innebär att du från start vet vad till exempel ditt nya badrum, eller nya takduschset, kommer att kosta och när det är installerat och klart.

CERTIFIERADE MONTÖRER

Som kund hos oss kan du lita på att allt arbete utförs på ett fackmässigt sätt, av behöriga elektriker och montörer certifierade i enlighet med Säker Vatten – ett regelverk framtaget för VVS-branschen.

TRYGGHETSGARANTI

Med Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem, garantin gäller i sex år.