Fråga

Installation av blandare

Inskickat av Lisa den 25 april 2019

Jag har köpt en blandare till badrummet, men kan inte installera den själv. Kan ni göra det?

Svar <<

Vi kan installera allt i ditt badrum

Hej,

Visst kan vi installera din blandare som du har köpt. Av oss kan du endera boka och få offert för både produkt och installation eller som i ditt fall endast installation. Kontakta ditt närmaste Comfort företag genom att söka på din ort högst upp på vår hemsida.

De senast besvarade frågorna

Det är tryggt att anlita Comfort

HELHETSLÖSNINGAR

Med helhetslösningar – som Comfort Färdigt Badrum där vi ansvarar för hela ditt badrumsbygge eller paketerbjudanden som Installerat & Klart där produkt, byte, installation och bortforsling ingår i priset – blir allt gjort. Tryggt och bekvämt.

FAST PRIS

Du kan räkna med ett fast pris på produkter, installation och utfört arbete. Det innebär att du från start vet vad till exempel ditt nya badrum, eller nya takduschset, kommer att kosta och när det är installerat och klart.

CERTIFIERADE MONTÖRER

Som kund hos oss kan du lita på att allt arbete utförs på ett fackmässigt sätt, av behöriga elektriker och montörer certifierade i enlighet med Säker Vatten – ett regelverk framtaget för VVS-branschen.

TRYGGHETSGARANTI

Med Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem, garantin gäller i sex år.