Fråga

Renovera badrum – kan ni fixa allt?

Inskickat av Ann den 25 april 2019

Jag ska renovera badrummet i vår nya lägenhet. Men det innefattar också att riva 2 väggar och sätta upp 2 nya för att förstora rummet. Är det något ni gör också? Jag vill gärna hitta någon firma som kan göra det mesta, eller åtminstone någon som kan sammanstråla olika firmor för att smidigt utföra detta.
Tack!

Svar <<

Självklart kan Comfort hjälpa dig även med detta.

Hej,
Inom konceptet Comfort Färdigt Badrum hjälper vi dig hela vägen från idé, skiss, 3D-ritning, materialval till slutkontroll.
Ett badrumsbygge kräver många olika hantverkare. Hos oss får du en projektledare som samordnar hela renoveringen från början till slut. Tack vare behöriga elektriker, utbildade snickare, målare, plattsättare och Comforts certifierade rörmontörer kan du känna dig trygg med att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och inom en rimlig tidsplan.

En viktig del i slutförandet av ett nybyggt badrum är slutkontrollen. Här går vi tillsammans igenom allt som gjorts och du får en pärm med viktigt information om hur du sköter ditt nya badrum, dokumentation och garantier. I Comfort Färdigt Badrum ingår också vår generösa Trygghetsgaranti på såväl produkter som utfört arbete. Kontakta ditt närmaste Comfort-företag för utförlig offert >

De senast besvarade frågorna

Det är tryggt att anlita Comfort

HELHETSLÖSNINGAR

Med helhetslösningar – som Comfort Färdigt Badrum där vi ansvarar för hela ditt badrumsbygge eller paketerbjudanden som Installerat & Klart där produkt, byte, installation och bortforsling ingår i priset – blir allt gjort. Tryggt och bekvämt.

FAST PRIS

Du kan räkna med ett fast pris på produkter, installation och utfört arbete. Det innebär att du från start vet vad till exempel ditt nya badrum, eller nya takduschset, kommer att kosta och när det är installerat och klart.

CERTIFIERADE MONTÖRER

Som kund hos oss kan du lita på att allt arbete utförs på ett fackmässigt sätt, av behöriga elektriker och montörer certifierade i enlighet med Säker Vatten – ett regelverk framtaget för VVS-branschen.

TRYGGHETSGARANTI

Med Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem, garantin gäller i sex år.