Fråga

Vad kan ni installera?

Inskickat av Benny den 25 april 2019

Vi funderar på att lägga golvvärme i vårt badrum och även byta ut duschkabinen mot en duschhörna. Är det något som ni kan åtaga er att göra?

Svar <<

Vi installerar allt i ditt badrum

Hej,
Våra medlemsföretag kan göra samtliga installationer i badrummet, så vi hjälper dig gärna med det du efterfrågar. Kontakta ditt närmaste Comfort företag genom att söka på din ort högst upp på vår hemsida.

Om du inte redan införskaffat produkter och golvvärmesystem så fråga efter dessa bitar när du pratar med ditt Comfort företag. Vi har Installerat & Klart pris på flera produktkategorier och vi ger dig bästa förslag på golvvärme i just ditt badrum.

De senast besvarade frågorna

Det är tryggt att anlita Comfort

HELHETSLÖSNINGAR

Med helhetslösningar – som Comfort Färdigt Badrum där vi ansvarar för hela ditt badrumsbygge eller paketerbjudanden som Installerat & Klart där produkt, byte, installation och bortforsling ingår i priset – blir allt gjort. Tryggt och bekvämt.

FAST PRIS

Du kan räkna med ett fast pris på produkter, installation och utfört arbete. Det innebär att du från start vet vad till exempel ditt nya badrum, eller nya takduschset, kommer att kosta och när det är installerat och klart.

CERTIFIERADE MONTÖRER

Som kund hos oss kan du lita på att allt arbete utförs på ett fackmässigt sätt, av behöriga elektriker och montörer certifierade i enlighet med Säker Vatten – ett regelverk framtaget för VVS-branschen.

TRYGGHETSGARANTI

Med Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem, garantin gäller i sex år.