Fråga

Vattenrening

Inskickat av Evert den 25 april 2019

Vi har erhållit besked från ett analysföretag att vattnet i vår brunn innehåller för mycket arsenik och något för mycket radon. Kan ni hjälpa oss att åtgärda problemet?

Svar <<

Vi har lösningar för rent vatten

Hej,
Vi kan hjälpa till med både förslag på åtgärder och installation för att göra ert vatten renare. Kontakta ditt närmaste Comfort företag genom att söka på din ort högst upp på vår hemsida.

De senast besvarade frågorna

Det är tryggt att anlita Comfort

HELHETSLÖSNINGAR

Med helhetslösningar – som Comfort Färdigt Badrum där vi ansvarar för hela ditt badrumsbygge eller paketerbjudanden som Installerat & Klart där produkt, byte, installation och bortforsling ingår i priset – blir allt gjort. Tryggt och bekvämt.

FAST PRIS

Du kan räkna med ett fast pris på produkter, installation och utfört arbete. Det innebär att du från start vet vad till exempel ditt nya badrum, eller nya takduschset, kommer att kosta och när det är installerat och klart.

CERTIFIERADE MONTÖRER

Som kund hos oss kan du lita på att allt arbete utförs på ett fackmässigt sätt, av behöriga elektriker och montörer certifierade i enlighet med Säker Vatten – ett regelverk framtaget för VVS-branschen.

TRYGGHETSGARANTI

Med Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem, garantin gäller i sex år.