Jobba hos oss

comfort-varme-och-energi-600x400

VVS-montörer

För Entreprenad och installation/service

Dina arbetsuppgifter:

Installation/Service: Som servicemontör kommer du att möta och hjälpa kunder, som är i behov av dina VVS-kunskaper, inom Boråsområdet. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med kollegor. I ditt uppdrag kommer du att utföra både nyinstallationer och utbyte/reparation av VVS installationer. Arbete utförs såväl hos privatpersoner som företag och förvaltningar.

Entreprenad: Som entreprenadmontör kommer du att arbeta såväl självständigt som i team med kollegor. Vi jobbar med både nyproduktion och ombyggnader, och du behöver självständigt kunna utföra installationer med hjälp av beskrivningar och ritningar.  En del av våra nybyggnadsprojekt är förlagda på ort som kan komma att innebära att du reser ut måndag och kommer hem torsdag.

Din profil:

Vi söker serviceinriktade montörer med erfarenhet av kundkontakt. Du vill alltid ha nöjda kunder och det får du genom att vara lyhörd och förstå kundens önskemål. Du gillar problemlösning, vilket många gånger behövs för att kunna utföra ett bra och effektivt jobb.

Vi förväntar oss att du är ordningsam, att du levererar hög kvalitet och alltid strävar efter att göra ett snyggt jobb. Du har hög social kompetens och kan arbeta både självständigt och i team. Kort sagt: Du brinner för VVS, nöjda kunder och har en hög yrkesstolthet.

Innehav av VVS-certifikat/yrkesbevis, Säker vatten, Heta arbeten samt B-körkort är ett krav. Innehav av truckkort, liftkort och el-kunskaper är meriterande. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder:

Högbergs Rör i Borås AB erbjuder en heltidstjänst med ett varierande innehåll samt frihet utifrån ansvar. Du utgör en viktig pusselbit i företagets framgång. Vi har kollektivavtal och erbjuder därutöver sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter att arbeta med digitala hjälpmedel så mobiltelefon, och vid behov, dator/surfplatta är självskrivna verktyg. Som montör inom installation/service förfogar du över en personlig servicebil.

Din ansökan:

Välkommen med din ansökan till

Installation/service: Tobias Eriksson, e-mail Tobias.Eriksson@Hogbergs.se

Entreprenad: Örjan Dalemyr, e-mail Orjan.Dalemyr@hogbergs.se

Vi gör löpande urval av inkomna ansökningar.