Nyheter

Nytt projekt!

Vi har glädjen att meddela att Karby VVS AB har tecknat avtal med Nacka kommun. Avtalet är det tredje största i företagets historia och värt 13 093 000 kr ex moms. Nacka kommun satsar förnuftigt och har valt att konvertera från oljeeldad värme till miljövänlig bergvärme i åtta av kommunens förskolor och grundskolor. Tack vare stor kunskap om energibesparing med klimatsmarta lösningar samt goda referenser och fina referensanläggningar på utförda bergvärmeinstallationer vann vi upphandlingen i konkurrens med sex andra företag.

Arbetena i Nacka påbörjas i april 2016 och förväntas pågå i ca ett år.
– Det är glädjande att en kommun väljer att göra en så genomtänkt upphandling och satsar på investeringar för energibesparande åtgärder som både sparar miljön och minskar kommunens driftskostnader, säger Johan Lundgren, VD på Karby VVS AB. Samtidigt är det fler och fler bostadsrättsföreningar i Sigtuna kommun som anlitar oss för olika typer av stambyten mm. Under 2016 installerar vi radiatorventiler med termostater och VS-stamventiler samt gör injustering av hela VS-systemet åt HSB Arlanda/Brf Granen. Kontraktet är på 3mkr. På Brf Söderhöjden i Märsta utför vi vattenrörsstambyten mm med ett kontrakt på 1,3 mkr.
– Vi har infört ett nytt sätt att arbeta med bostadsrättsföreningar, vilket innebär att vi samtidigt erbjuder lägenhetsinnehavarna specialpriser på hela badrumsrenoveringar och andra typer av fast pris-jobb, säger Helle Nyman Ahlqvist, konsument- och marknadschef på Karby VVS AB. Att vi kan husen och har ett nära samarbete med styrelsen ger både kunden och föreningen en extra trygghet.

Vi blir Comfort Karby installationscenter!

Karby VVS ingår sedan 2002 i Comfort-kedjan som är Sveriges största VVS-kedja med 130 medlemsföretag, drygt 1 800 certifierade montörer och 68 butiker/installationscenter. Comfort erbjuder företag och privatpersoner kvalitativa helhetslösningar inom värme och vatten samt installerar allt vi säljer.
För att kunna erbjuda den bästa servicen och visa det senaste inom värme, vatten och inspiration till ditt hem, din bostadsrättsförening, fastighet mm. tar vi nu steget och blir Comfort Karby Installationscenter.
Vi har byggt nya miljöer med det senaste från branschens bästa och största varumärken. Vi ändrar våra öppettider så att du ska hinna hit när det passar dig.
Vi ger dig full uppmärksamhet när du bokar en tid för konsultation. Vi visar smarta energilösningar, värmepumpar, solceller för din villa, din fastighet, din verksamhet eller dina kunder om du själv är entreprenör i t.ex. byggbranschen.
Allt för att underlätta för dig att göra den bästa och smidigaste affären – såväl som privatperson, företagare som fastighetsägare!
Kom och fira detta med oss och ta del av fantastiska erbjudanden!
Invigningsmingel med förtäring och representanter från våra leverantörer äger rum onsdagen den 2 och torsdagen den 3 september kl. 12-19.

 

Nytt projekt i Upplands-Bro!

005

I början av 2015 fick vi ett kontrakt med Brandkåren i Attunda som omfattade total ombyggnation av VS-installationerna i samband med en renovering och ombyggnad av brandstationen i Upplands-Bro. Ordervärdet är cirka 1,6 miljoner och ska vara klart vid årsskiftet.