Vi söker drifttekniker och VVS-montörer

Är du vår nye drifttekniker?

Vi behöver dig som jobbat som drifttekniker några år och har bred kunskap och erfarenhet från branschen. Brinner du dessutom för att ge bästa service och har ett stort intresse för fastighetsteknik? Som drifttekniker hos oss jobbar du med att driftsätta stora värmepumpsentreprenader och injustering av värme- och energisystem. Du kommer även att jobba med drift, skötsel och underhåll av mindre och större fastighetstekniska system hos privatpersoner och företagskunder.

Vi erbjuder ett varierat arbete där du kommer att ingå i vårt engagerade team. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

Som drifttekniker hos oss kommer du att:

  • arbeta med driftoptimering, energisparåtgärder och energiuppföljning inom värme, kyla, ventilation mm.
  • arbeta med styr- och reglerövervakning i både konventionella och datoriserade styrsystem mm.

 

Är du en av våra nya VVS-montörer?

Servicemontör

Till vår konsument-/badrumsgrupp söker vi dig som vill jobba med service- och installationsuppdrag i första hand hemma hos privatpersoner. Du kommer i första hand jobba med badrumsrenoveringar och villavärmepumpsinstallationer, men även med andra typer av VVS-uppdrag även åt företagskunder.

VVS-montör större entreprenader

Vi jobbar mycket med större entreprenader och installationer och behöver dig som vill jobba med teknisk installation t.ex. stora värmepumpar, kylsystem, fjärrvärme, stamrenoveringar mm. Om du kan svetsa är det ett plus.

 

För samtliga tjänster är det viktigt att du är van att jobba självständigt och fattar egna ansvarsfulla beslut. Vi vill att du är noggrann, flexibel, har ett eget driv och initiativförmåga. Du präglas av stark servicekänsla och vill alltid göra ditt bästa.

Vi ser gärna att du har stor arbetslivserfarenhet, men även om du är nybliven drifttekniker/ VVS-montör och känner att du är rätt person för jobbet, bör du kontakta oss.

B-körkort erfordras.

Arbetsområdet täcker i första hand Sigtuna kommun och norra Stor-Stockholm med omnejd. Vi har gott samarbete med flera lokala företag/underentreprenörer och närheten till kunden gör servicenivån högre samtidigt som de korta resvägarna gör miljön en tjänst.

Karby VVS värdesätter personalens vidareutveckling och gör en individuell utbildningsplan tillsammans med dig. Vi utbildar oss regelbundet för att möta nya branschregler och våra kunders krav på kompetens och tillgänglighet.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enl. överenskommelse. Utöver lön tillämpas vinstdelning. Vi har bra tjänstepensionsavtal och erbjuder företagshälsovård och friskvård/gym på arbetsplatsen.

Vid frågor om tjänsten kontakta vår VD Johan Lundgren på 08-592 596 63.

Tycker du att detta låter intressant, skriv en kort beskrivning om dig själv och skicka/maila den till info@karbyvvs.com tillsammans med CV.

Vi vill ha din ansökan senast den 22 december 2017.