Butik

img_6815

Öppettider.
Måndag – fredag 9.30 – 18.00, lördag 10.00 – 13.00, lördagsstängt från Midsommar till och med augusti. Under sommarmånaderna kan vi ha begränsade öppettider.

Bad, värme och vatten – vi tar hand om hela VVS-området. 
Telefonnummer till butiken: 0372-820 41

img_6794

Utvalda fabrikat och leverantörer

En av våra viktigaste kontaktpunkter mot dig som kund är vår välsorterade Comfortbutik med en utställning på nästan 250 m2. I butiken finner du endast utvalda kvalitetsprodukter från ledande leverantörer. I butiken har vi allt från gummipackningar till kompletta badrum till pumpautomater och vattenfilter. För att inte tala om vackra blandare, olika rördelar, smarta pannor, duschväggar, krokar och varmvattenberedare. Går du i badrumsbyggartankar får du inspiration bland många olika typer av badrum – från det enkla till det lyxiga.

   img_6879

 

Koppla själv eller koppla av

I vår butik får du personlig service av kunnig personal . En del enklare VVS-jobb får en lekman själv utföra, men då behöver man ha kvalitetsprodukter, tid och kunskap. Frågan är bara om du vill koppla själv eller om du vill koppla av. Vi ger dig gärna råd.

Vem vill jaga hantverkare?

Hur många hantverkare vill du prata med när du ska göra om ditt badrum? Om du köper vårt koncept Comfort Färdigt badrum kan vi ta hand om hela projektet och hålla i alla trådar. Då slipper du exempelvis ordna mattläggare och elektriker, och du slipper ringa dem när det är deras ”tur” att göra sitt i badrummet. Vi gör ett hembesök tillsammans med de hantverkare som kommer att behövas, vi tar fram ett eller flera förslag på hur ditt nya badrum kan se ut i vårt 3D-program. Vi går tillsammans igenom hur ert framtida badrum ska se ut, väljer ut kvalitetsprodukter enligt ert önskemål, och ni kommer få se hur hela badrummet, inklusive väggbeklädning och inredning kommer att se ut. Du får en totaloffert på det du valt – du får alltså det verkliga totalpriset, inga tillkommande kostnader för ”badrumsinredning enligt senare val”, ”kakel utöver standard” eller annat. Innan vi startar får ni en tidsplan där ni ser vad som sker när, och när arbetet är klart.

Design

Egen verkstad – butiksservice

I anslutning till vår butik har vi en verkstad där vi utför renoveringsarbeten av exempelvis blandare och fritidspumpar. Vi kapar, bockar och gängar rör efter behov. Ibland är det klokt att reparera. Andra gånger bättre att köpa nytt. Kom ihåg att frågan alltid är fri.

Välkommen till vår butik!